URBACT II. harmadik pályázati kiírás – márciusi határidő

Nyomtatóbarát változat
Az URBACT II. program 2011. decemberében meghirdetett, harmadik pályázati kiírására már csak 10 napig, 2012. március 15-ig lehet pályázatot benyújtani.
 
Az Európai Bizottság 2007. október 2-án hagyta jóvá az URBACT II. Programot, melynek jelenleg több mint 300 város, 29 ország és mintegy 5000 résztvevő a tagja.. A program célja elősegíteni a fenntartható városfejlesztést azáltal, hogy lehetőséget ad a tudás- és tapasztalatcserére. A harmadik – és egyben utolsó – felhívásra eddig több mint 70 pályázat érkezett be az adatbázisba. A jelenlegi pályázati kör tizenkilenc új tematikus hálózata elsősorban európai városok közötti tudás- és tapasztalatcsere elősegítésére, valamint a fenntartható és integrált városfejlesztés új eszközeire és politikáira fog koncentrálni A pályázatok beküldésének határideje: 2012. március 15.
 
Az elmúlt évben sikeresen lezárult projektek eredményeiről – köztük hazai példákról is – 2012 januárjában jelent meg kiadvány URBACT Project Reults címmel. A kiadványról és a projektekről részletesen korábbi vezércikkünkben olvashat.

forrás:
www.urbact.eu
www.urbact.hu