Kemény Bertalan Falufejlesztési Díj 2013

Nyomtatóbarát változat
2013. március 8-án adják át Alsómocsoládon az idei Kemény Bertalan Falufejlesztési Díjakat. Díj adományozására szóló felhívást a Falufejlesztési Társaság elnöke minden év december 15-éig a Társaság honlapján közzé teszi. A díjban részesülhet az a természetes személy - falugondnok, illetve a falu- és vidékfejlesztés során szűkebb vagy tágabb környezetében jelentős eredményeket elérő személy - akit a szabályzatban foglaltak szerint a díjra érdemesnek tart a javaslattevő. A díj csak egy alkalommal ítélhető oda.

A Falufejlesztési Társaság 13/2008. (VII.17.) számú határozatával, Kemény Bertalan tiszteletére, mint a Falufejlesztési Társaság megalapítója és a falugondnoki szolgálat létrehozója, emlékének megőrzésére „KEMÉNY BERTALAN FALUFEJLESZTÉSI DÍJ” –at alapított. A Díj adományozására szóló felhívást a Falufejlesztési Társaság elnöke minden év december 15-éig a Társaság honlapján közzé teszi. A javaslatot a felhívás mellékletét képező űrlap felhasználásával kell benyújtani. A díjban részesülhet az a természetes személy - falugondnok, illetve a falu- és vidékfejlesztés során szűkebb vagy tágabb környezetében jelentős eredményeket elérő személy - akit a szabályzatban foglaltak szerint a díjra érdemesnek tart a javaslattevő. A díj csak egy alkalommal ítélhető oda.

A javaslat és ajánlásokat a mellékelt adatlapon 2013. február 15-ig kell a FALUFEJLESZTÉSI TÁRSASÁG címére eljuttatni.
Cím: 1051 Budapest, Zrínyi M. u. 16. III. em. 7
vagy e-mailben a: falufejlesztes@gmail.com címre

A javaslatokat a „Díj bizottság” értékeli és javaslatát minden év február 15-ig jóváhagyásra a Falufejlesztési Társaság Elnöksége elé terjeszti. A beérkezett ajánlások közül a Díjbizottság előnyben részesíti azokat a javaslatokat, melyet a javaslattevőn túl, a javasolt személy munkáltatója, a települési önkormányzat, vagy egyéb, pl. civil szervezetek, egyesületek is támogatnak. Az Elnökség a „Díj bizottság” javaslata alapján, március 4-éig hozza meg döntését.

Az idei díjak átadása 2013. március 8-án, 11 órakor lesz Alsómocsoládon, a faluházban.


forrás:
www.e-epites.hu