Veszprém Megyei Területfejlesztési Koncepció, Stratégia és Operatív program, társadalmi egyeztetés

Nyomtatóbarát változat
A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése a megyei területfejlesztési dokumentumainak megújítás tervezetét az egyeztetési eljárás lefolytatására alkalmasnak ítélte.
 
Az egyeztetési dokumentáció munkarészei:
  • Veszprém Megye Területfejlesztési Koncepcióját és Programját megalapozó helyzetértékelés- előkészítési fázis
  • Veszprém Megye területfejlesztési Koncepció módosítása
  • Veszprém Megye területfejlesztési Koncepció módosítása- területi (környezeti, társadalmi és gazdasági) hatásvizsgálat
  • Veszprém Megye területfejlesztési Programja- Stratégiai Program
  • Veszprém Megye területfejlesztési Programja- Operatív Program
  • Veszprém megye területfejlesztési Programja- Stratégiai Program területi (környezeti, társadalmi és gazdasági) hatásvizsgálat
  • Környezeti értékelés a Veszprém megyei területfejlesztési koncepció - a 2021-2027-es uniós tervezési időszakra történő felkészüléshez szükséges - módosításához, valamint a 2021-2027-es tervezési időszakra szóló Veszprém megyei területfejlesztési program megalkotásához
  • Egyeztetési adatlap
 
Hivatkozva a területfejlesztési koncepció, a területfejlesztési program és a területrendezési terv tartalmi követelményeiről, valamint illeszkedésük, kidolgozásuk, egyeztetésük, elfogadásuk és közzétételük részletes szabályairól szóló 218/2009. (X.6.) Korm. rendelet 17. § (1) bekezdésére az egyeztetési dokumentációt társadalmi egyeztetés céljából a TeIR-ben 2020. december 18. nappal közzétesszük.
A véleményezhető anyagok és a véleményezéssel kapcsolatos információk elérhetők a 
 
A dokumentációval kapcsolatos véleményeket és észrevételeket – a jogszabályban előírt 45 napos véleményezési határidő biztosításával- 2021. február 1-ig várjuk elektronikusan, az Egyeztetési adatlapon, a Veszprém Megyei Önkormányzat teruletfejlesztes@vpmegye.hu e-mail címére küldve. A kidolgozás további szakaszában csak a határidőre írásban beérkező véleményeket tudjuk figyelembe venni.
Kérem lehetősége szerint segítse munkánkat azzal, hogy válaszát 2021.január 20-ig megküldi.